Ciuperci umplute

de JamilaCuisine in Mancaruri cu carne, 13 Oct 2012 | 4284 vizualizari

 

Am facut pentru aniversarea fratelui meu niste ciuperci umplute care au avut asa un mare succes ca invitatii m-au rugat sa postez si reteta. Si asta am sa fac:

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata de vita (cu putina grasime)
  • 1/2kg piept de pui
  • 1 kg de ciuperci
  • 2 cepe mari tocate marunt
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingura de curry
  • 1 lingurita de cumin
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 1 lingurita de coriandru macinat
  • 2-3 linguri de ketchup sau pasta de tomate
  • o legatura de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Caliti ceapa cu putina sare cat sa nu se arda, adaugati cele doua feluri de carne si caliti bine totul pana ce carnea isi schimba culoare si adaugati condimentele. Rumeniti bine totul apoi adaugati ketchup-ul , lasati 2 minute pe foc iar la sfarsit adaugati patrunjeul tocat. Umpleti ciupercile si bagati-le la cuptor pentru 15-20 de minute sau pana ce ciupercile sunt coapte. Se servesc calde sau reci ca aperitiv sau ca fel principal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu ciuperci umplute